Datawarehouse automatisering

Het geautomatiseerd verzamelen en verrijken van gegevens in één bron voor analyse en rapportage.

Automatisering van bedrijfsprocessen

Het optimaliseren van processen en het vrijmaken van menselijke creativiteit en talent.

Software as a Service

Online webapplicaties die snel en met een optimale gebruikerservaring kunnen worden gelanceerd.

Maatwerk software voor ambitieuze ondernemers

Samen krachtige software bouwen die perfect aansluit op je zakelijke behoeften, je groeiambities ondersteunen en digitale oplossingen bieden. Met de nadruk op samen. Dat is de Kings Code methode, daar krijgen we energie van.

Het team vam Emprover en Kings Code vieren hun successen en milestones.
Het team vam Emprover en Kings Code vieren hun successen en milestones.

Samen software bouwen

Als ondernemer herken je het belang van effectieve en zorgvuldige bedrijfsprocessen. In de meeste gevallen kan automatisering daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Op het eerste gezicht lijkt kant-en-klare bedrijfssoftware aantrekkelijk vanwege de relatief lage kosten en snelle implementatie.

Op de middellange en lange termijn blijkt dit toch niet de beste keuze te zijn. De meest voorkomende problemen die we van onze nieuwe relaties horen, zijn: inflexibiliteit, beperkte groeimogelijkheden en het risico van leveranciersafhankelijkheid (vendor lock-in).

Waarom maatwerk software?

  • Volledig op maat
  • Controle over data
  • Verbinden van softwarepakketten
  • Onbegrensd schaalbaar
  • Unieke functionaliteit

O ndersteuning en langetermijnrelatie

Het is onze ervaring dat het ontwikkelen van software geen eenmalige transactie is, maar een voortdurende samenwerking die zich uitstrekt over tijd. Door nauw samen te werken en te luisteren naar je unieke behoeften, streven we ernaar om oplossingen te creëren die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst waarde toevoegen. We geloven dan ook sterk in het opbouwen van langetermijnrelaties. Dit vorm de kern van onze bedrijfsfilosofie en samenwerkingen.

Vacature

Vue Developer

Een King in Vue development: dat ben jij. Samen met je team bijt jij je vast in projecten van formaat. Jouw dagelijkse doel: onze klanten blij maken. Dat is de kroon op ons werk, en daar wordt jij weer blij van...

Vacature

Laravel Developer

Je bent een koning in Laravel Development. Bekroon jouw werk met een functie bij Kings Code. Samen met collega back-end en front-end developers werk jij aan ons grootste doel: onze klanten blij maken...